Jul 9, 2009, 3:13 PM

Сънувай ме 

  Poetry » Love
532 0 2

И там, където си сега,

има ли спомени от мен?

В една ограбена тишина

би ли крещял в сън за далечен ден?

 

Кошмар ли ще е? Ще боли ли?

Или ще бъдат мокри представления?

Ще поискаш ли да знаеш как преди сме се съживили,

за да бъдем един на друг видения?

 

Виденията в призраци се преляха.

Днес обитават прашни тавани.

Сънувай ме. Не нощем, в следобедна дрямка,

кaто мъгла в деня ти за да остана.

 

 

 

А аз, в шизофрении феерични,

ще ти говоря за отминали неща.

Няма как да чуеш, когато казвам, че те обичам,

но в някой сомнамбулен сън ще тръгнеш пак към моята душа.

 

30.04.2009г.

гр. Aринага

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??