Mar 6, 2009, 8:19 AM

Сънувам вълшебни светове... 

  Poetry » Love
1076 0 5

 

 

 

 

СЪНУВАМ ВЪЛШЕБНИ СВЕТОВЕ...

 

 

Синьо слънце

и жълто небе;

червено море -

развълнувани

макове;

гори лилави

и звездни морави...

Сънувам

вълшебни

светове

в нереални

цветове;

и ти си тук-

в сънят ми,

но ти си

истински...

Само ти!

И любовта ни...

 

 

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??