Sep 30, 2010, 1:59 PM

Сънят на хвърчилата 

  Poetry » Other
723 0 14

Какво сънуват хвърчилата?

Небе, дървета, гласове,

безгрижен вятър, запремятал

мозайките от цветове.

 

Какво сънуват хвърчилата?

Дали дори насън летят,

или си спомнят за канапа,

пронизал крехката им плът,

 

минутите на всеки полет

неумолимо преброил

със неизменното напомняне,

че трябва да се приземим.

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??