Сърце
Разтвори се, мое сърце уморено,
като цъфнала клонка в пролетен ден.
Радостта, която се е събрала,
да бликне отново в мен.
И нежно като струна да пее,
кристално и чисто като звън.
Душата ми игрива да пее
за този живот младолик.
© Мария All rights reserved.
Здрава бъди и все така вдъхновена!