не е стих, приятели - просто съм тъжна......много
Сърцето – на Скалата си е роб
Реве, разбива се Прибоят и иде пак,
a за Скалата вкопчено виси Сърце.
Реве и сякаш хала - диша бесов мрак,
а то горкото - вторачено в Небе......
и в тъмнината на Душата -
търси Свещ да се врече -
макар и силно кат Скалата -
отдавна е разчупено на две.
Рени
© Ренета Първанова All rights reserved.