Nov 28, 2007, 9:44 AM

Сърцето ти гори 

  Poetry » Love
785 0 11
Сърцето ти гори, аз знам!
Но възражда чистата любов
в тебе този нежен плам.
Бъди като огън божествен,
който рани не ни оставя.
Бъди мигът най-чудесен,
който душите ни отваря.
Лети в небето синьо с мен,
сред родени от любов вълни
и нека това е твоят ден,
изпълнен с бисерни мечти.
Някъде сега нещо се слива,
може би орелът с небето.
Бъди ти завинаги щастлива,
с неугасима обич в сърцето.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??