Apr 8, 2010, 10:10 PM

Същината 

  Poetry » Other
682 0 0

 

 

Същата предсмъртна песен.

Мирисът на сладострастна есен

и на златни гниещи листа,

шепнат ми на изгрева вестта.

 

Същият забравен свят

и избелелият отдавна цвят

на картината, която все руша

в черната си лепкава душа.

© Безделник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??