Mar 22, 2011, 7:47 PM

Съзерцание 

  Poetry
275 0 0

... Продължавам по пътя необятно син

 и вятърът в клоните нашепва

гласа на един далечен любим,

където стонът потрепва

от лист божествено лек.

В полъха облачно мек

огнени свити летят и прелитат.

Огньове не са, а ято листенца от мак -

огнени мрежи в небето те сплитат,

килим за сияйната нощ...

© Мая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??