заобиколен от мрак, не знам какво да правя
искам светлина, но тя е далеч
започвам в тази тъмна нощ да си ридая
но изведнъж напипвам свещ
о светлина, къде си ти сега
искам да те стигна
Но времето минава бавно
всеки миг душата ми раздира
тази моя свещ, запалих със запалка
и сърцето ми се стопли, радостно заплака
но свещта си заминава и бързо изгоря
и осъзнах, че пак съм в непрогледна тъмнина
но към мен пристигна някой
и попита за запалка,
че иска да запали
останалата му угарка
запалих аз запалката и видях лице
то се доближи до пламака и го прикри с ръце
в ръцете имаше фас и заигра искра
и ей така се появи червена точка светлина
човека благодари и се усмихна благо
каза че ще тръгва, че е тук за малко само
аз го спрях и му казах да почака
тука да остнае, че ме е страх от мрака
той се засмя и ми каза на ухо
"що не си наприваш огън
ей там има сухичко дърво"
аз се хванах и направих
и то буйно загоря
и тази тъмна нощ се озари със светлина
обади се той по телефона
и след това ми каза,
че повикал още хора
компания се заражда
и така мина тази страшна нощ
с усмивки и топлина
и затова обичам моите приятели
те са най-яката тайфа
© Shappy All rights reserved.