Aug 16, 2007, 9:49 PM

Тайна 

  Poetry
579 0 5
  Тайно те виждам и тайно мечтая.
  Тайно сънувам те даже в нощта.
  Тайно те мисля. Тайно желая.
  Галиш ме тайно сега.

  Търсим се тайно и тайно горим.
  Тайните трепети в белите нощи.
  Тайна във тайната - пак с теб трептим.
  Ш-ш-ш... Замълчи. Тайна е.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??