Apr 9, 2008, 2:32 PM

Така безумно те обичам 

  Poetry » Odys and poems
4256 0 20

                                                                  На Иван

 

Така безумно те обичам,

че времето внезапно спря,

превърнах се отново във момиче

и в твоите очи се взрях.

 

Искрици заблестяха пак копнежно,

обгърнаха ме като полъх южен

и разтопих се тръпнеща и нежна,

усетих колко съм ти нужна.

 

Ръката ти държи ме нежно силна

и с твоето ухание се сливам.

Щастлива съм, безумно съм щастлива,

благодаря ти, че те има.

 

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??