Apr 27, 2007, 3:31 PM

Таковация 

  Poetry
709 0 5
Отиам, бате, с една формация,
ще правим бизнес - откраднация,
обаче, бате, дойде полиция
и стана стегнация.
Затвориха ни, бате, в една пробация
и малко ни правиха даже оправация,
обаче, бате, ний сме железация
и не стана деградация.
Накрая, бате, почнахме с политизация
и, бате, напраихме масова хубава приватизация.

не ми правете забелезация,
че ще стана изчезнация :)

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??