Aug 7, 2018, 1:21 AM

... там 

  Poetry » Free verse, Other
696 5 3

Ако погледнеш нагоре …
… Там, в черното …
…Ще видиш луната, как тихо притичва по облаците.

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??