May 18, 2013, 7:40 PM

Там някъде далече 

  Poetry » Other
901 0 0

Там някъде далече

 

 

Отдалечавам се  от хората,

защото надделя у мен умората.

Да водя битка на всички нива.
Така че ще направя това,

                        в което съм най–добър.

                                                          

 

Тялом съм сред тях,
но в мислите далеко.

Защото сигурен не бях,

че таи се звяра у човека,

                        но вече убеден съм.

 

 

Толкова време без промяна.
Всеки носи своята премяна,

изтъкана от нишката лъжлива.

Всички търсят истината,

                        но малко я откриват.

 

 

Там някъде, далече,
в обществената периферия.

Уморен да се бори вече.

Намерен във ваната,

                         с прерязана артерия.

 

 

 

18.05.2013 г.

 

В. Николов

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??