Jan 3, 2021, 11:04 PM

Там, по залез слънце... 

  Poetry
307 0 1

Там, по залез слънце,  
на брега самотен,  
там, до стария маяк... 

 

Кехлибарени очи 
и тънки пръсти  
танцуват блус
със аления мак.  

 

Там, по залез слънце,
на брега самотен,
там, до стария маяк...

 

Кехлибарени очи  
и плътни устни 
целуват се с
настъпващия мрак. 

 

И там, по изгрев слънце, 
до брега самотен, 
и там, до стария маяк...

 

се носят кротко 
сред вълните тъмни
едно писмо в бутилка 
и повехналия ален мак...

© Есенен блян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??