Aug 8, 2017, 8:58 PM

Танц 

  Poetry » Love
654 0 3

                                 Не познавам нищо по-кратко от минутите с теб и нищо по-дълго от нощите след това...

 

 

Мигът на нежен танц

                върху жарта

на светещ лунен дансинг

                е безкраен,

подтиснали у себе си

                страстта,

едва докоснати до болка

                се желаем.

Сами сме на Земята

                и сега

всичко губи своето

                значение,

в трио с нас танцува

                светостта

на малкото ни бурно

                приключение.

Редките минути

                на изгаряне

заплащаме с безкрайни

                будни нощи,

през които в себе си

                извайваме

греха на другия

                и нещо още.

Няма ли да има

                край това,

може някога да не

                успеем

да се спрем навреме

                и в една

обич невъзможна

                да се слеем...

   

© Славяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??