Танцува ми се...
нежно и бавно,под снега.
И в падащите... бели прашинки,
да слеем туптящите... наши сърца.
Танцува ми се...
красиво и плавно в нощта.
В целувка една да се скрием,
от ярките светлини на града.
Танцува ми се...
вълшебно...както в приказка една.
И нека, пред снега да разкрием,
че открили сме... с теб любовта!
Мими Великова
14.01.2 021 г.
Гр. Русе
© Мими Великова All rights reserved.