Jun 12, 2009, 1:03 PM

Танцуващи звезди 

  Poetry
849 0 12

При мен е хаотично, разпиляно.

Мислите ми са бурно море.

Не можеш, дори и да искаш,

да ги докоснеш с твоите ръце.

 

Косите ми са огнена жарава,

запалиш ли ги, вода не търси.

Ще се оплетат в теб като змии

и ще забравиш за други жени.

 

Ръцете ми са мечове – бръсначи,

но ако искаш, ще те погалят те.

Нежни ласки могат да раздават,

довериш ли им се като малко дете.

 

Сърцето ми е каменно и твърдо,

но и то знае какво е любовта.

Наранявали са го предишните любови,

но възкръсна като лотос от калта.

 

При мен е хаотично, разпиляно,

но децата ни са танцуващи звезди.

Душите ни за силна обич се молят

и зазидахме всички лъжи.

 

 

 

 

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??