Dec 31, 2008, 6:43 PM

Таралеж 

  Poetry
422 0 1
 

Ти съществуваш ли, или?!...

... или аз не съм това -

кълбо набодени игли.

В кълбо сърцето ми вържи!

Да го боли, да го боли...

Да репетира пак и пак...

И за идните бодли

да не таи и капка страх!

 

Ти съществуваш ли, кажи?!

Да си знам, да съм готов...

Да съм готов отпреди...

Преди пред мен да видя ров...

Преди от тръните ти зли

прободен да крещя,

аз имам толкоз в мен бодли,

че от твоите не боли!

 

Боди!!! Боди!!! -

аз знам, ще е по-добре -

тъй - с прoбодено сърце!!!

Боли!!! Боли!!! -

не от туй, че съм в рани цял,

а че веч не ми е жал!...

© Мариян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??