May 13, 2012, 6:45 PM

Тази нощ ще ти изневеря 

  Poetry » Erotic
1668 1 7

Не ме оставяй да желая нечии устни

и ръце, докосващи нежната ми плът,

не разбра ли,

не желая ласки чужди

и друг да се притиска в мойта гръд.

 

Помни! -

няма дълго да те чакам,

аз съм твоята жена,

но за интимност няма да те моля

и тази нощ ще ти изневеря.

 

В ръцете му ще се отдам изцяло,

щом ти към мене си студен,

друг ще се любува на горещото ми тяло

и после до мен ще заспива изморен.

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??