Тази Рия! Толкова я исках,
че се престраших и си поисках!
Рия много твърдо ми отказа:
- Ти не си от Хасково! - ми кАза.
Пък и всеки се натиска да е гадже!
Всеки търси с нещо да намаже!
А на мен ми трябва мъжко рамо,
на което да поплаквам само!
- Но защо не можете - жените -
двете длъжности да съвместите?
- Би могло! - отвърна ми. - Обаче
нас след секс съвсем не ни се плаче!
- Тъкмо! Първо малко ще поплачеш,
после - с секса - ще се освежиш,
и накрай ще се успокоиш!
Не прие. Не само ми отказа,
ами и във сайта го разказа!
Явно трябва да се примирявам,
че за "мокро рамо" само ставам!
© Ангел Чортов All rights reserved.