Jul 12, 2008, 10:56 AM

Те пищят още 

  Poetry
459 0 5

 

Те пищят още

Отпечатани на стената ми

Парченца изкуство

Мъртви като въглени

И студени като чувства

 

С очите си извикват зима

С ръцете си допират се до свят

Желаеш ли ги силно - ще ги има

Докато увехне третия им цвят

 

А аз заспивам

Сега

Потъвам

В леглото си

Няма да забравя

Какво направиха с живота ми

 

Утре ще ги отлепя

И в задния си двор

Ще ги запаля

Огънят ще се превърне в слънце

И с пушека ще бъдат залез

 

08.07.2008

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??