Безкрайна тишина.
Боли ме душата
от тебе.
Теб искам!
И само
теб ще понеса
през плевелите
на съдбата.
С ей тия
силни ръце,
препълнени
с нежност.
Не дай, Боже,
да видя
сълзица
от тъга
и от мъка
в душата ти,
само себе си
ще виня.
Без теб
и ден не мога
да дишам.
Много късно
се срещнахме
с тебе,
но със сигурност
зная, че
само тебе
обичам!
© Красимир Дяков All rights reserved.
се срещнахме
с тебе,"
Все се питам: закъснялата Любов какво е - проклятие или Благословия?!? И всеки ден си давам различен отговор
Дано твоят отговор да е само един - втория!!!