Dec 7, 2010, 6:17 PM

Течност 

  Poetry
462 0 1

 

 

 

Сутрин  две чаши от вино,

сдвоени в житейски часовник,

показват какво е било, но много  детайлно,

тълкуват го като същински съновник.

 

Две чаши, едната е с твойто червило,

а другата чиста до блясък,

наточена - истинско жило

с нея отпих  любовна отрова.

 

Усещам как пари, гори като огън,

но още май виждам добре

как пада стопена  и таз барикада

и изгарям геройски на твоята клада…

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??