С приятелите пийнахме по две.
Компанията тяхна е награда
след делника– от речника си те
изхвърлили са думата "досада"!
Сега си тръгвам: трезвен– не пиян.
Вървя към теб, оглеждам се в съня ти
и виждам се– очакван и желан,
готов да се напия с любовта ти!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.