May 15, 2017, 12:16 AM  

Телепатия 

  Poetry » Other
934 3 14

 

не е толкова просто

мила

не е толкова просто 

ми шепти

замечтания вятър

в косите ми

вечни

в тъждеството

на вечни въпроси

вали

неизбежност

в завехнали рани

които никога няма

да станат

изстинали белези

не е толкова просто

мила

не е

трябват корени

впити здраво

в доказана тъга

от постоянното

страдание

на любовта

не е просто

мила

трудно е

да извървим

необятията си

в недоплувалия

блян

превърнал се

в мечта

от недоказан сън

несънуван

мила

трудно е

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??