Dec 20, 2006, 2:32 PM

Ти 

  Poetry
733 0 1
И тръгна сам след непокорна вечер,
подгонил пак луната необятна...
през битки мина, почести спечели,
но какво си имаш, тъй и не отгатна.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??