Nov 18, 2006, 1:07 PM

Ти.. 

  Poetry
1012 0 6

Приятелю, подавам ти ръка.
А ти къде си? Виждаш ли ме още?
Да... знам, че трудно е така...
далече сме... и аз те чакам нощем.

Приятелю... почакай... стига... спри
да поговорим искам тази вечер.
До мене малко застани
и не поглеждай надалече.

Какво желая? Само малко топлина
и светлина в тази нощ беззвездна,
ако не заслужавам и това...
то, може ли до тебе да приседна?

А може ли, макар със срам и с тъга,
да си те спомням и да те обичам още?
Да... знам... че късно е сега,
но... тихо е в люляка среднощен.

© Боряна Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??