Feb 5, 2022, 8:07 PM

Ти ли ме извика 

  Poetry » Love
381 2 3

Ти ли ме извика във нощта
или само сън било е?
Вън отново ражда се деня
и ветрецът мрака гони.

 

Нека е илюзия и сън,
нека е мираж в пустиня,
нека да е телефонен звън,
тръгвам – нищо, че е зима!

 

Ти ли ме извика във съня,
както някога било е?
И събудена към теб вървя,
а Луната се усмихва горе.

 

Свети по пътеката ни тя,
но дали ще ни дочака,
че я скриват тъмни небеса.
Ще се срещнем ли във мрака?...

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??