Oct 20, 2009, 3:50 PM

Ти ли си това? 

  Poetry
980 0 6

Хей, сладур платежоспособен,

знаеш ли че в тебе аз се влюбих?

Имам нож в сърцето си забоден,

целия си ум по теб изгубих.

 

Аз съм много готина и сладка,

пробвай се да ме спечелиш, давай!

Някои хора казват, че съм патка,

но на тях не им се доверявай.

 

Почерпи ме нещо алкохолно

и ти се отпусни, и си пийни.

Ще се забавляваме фриволно,

вземи ме и у вас ме отведи.

 

Съжалявам, мис, но аз съм женен.

Със съпруга съм и с три деца.

На жена си винаги съм верен,

така че, моля, стойте настрана.

 

Но, миличък, в тебе съм влюбена.

Моля те пак, поръчай ми нещо.

Без теб аз съм просто изгубена,

разхлади ме, че стана горещо.

 

Бих ви почерпил, но нямам пари,

тъй че само ще си поговорим.

Жена ми моята сметка закри,

да пестим и магазин да отворим.

 

Нямаш пари ли?! Бягай оттука.

Мене ми трябват стабилни мъже.

Отиде любовта на боклука,

на теб препоръчвам само въже.

© Александър Валериев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Нямаш пари ли?! Бягай оттука."
  • Привет сладкодумнико!
    Разгледах и прочетох всичко, което можах, и тук и в блога ти.
    Поздрави Саше!Продължавай, и нека вдъхновението не те оставя никога!
  • Има и такива! Даа!
  • Харесва ми!Поздрав!
  • искам да обясня, че това стихотворение осмива всички жени, интересуващи се само от парите на мъжете, а иначе към жените имам огромно уважение!!!
  • мдам, и това го има в зара.
Random works
: ??:??