Jul 15, 2007, 9:45 AM

Ти си... 

  Poetry
549 0 0
Ти си нещо,
за което винаги съм мечтала,
ти си нещо,
което спира дъха ми,
ти си нещо,
което не мога да опиша с думи,
ти си моята истинска любов!

© Александра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??