Oct 3, 2012, 2:13 PM

Ти си лунна пътека 

  Poetry » Love
1033 0 2

 

 

 

Ти си лунна пътека.

Защо тръгнах по теб

с боси нозе...

Може би защото

всяка твоя дума е посока.

И всеки поглед е път към мен.

Хиляда и една твои истории за чудеса

докосват ръцете ми.

И ти се изобразяваш в мен.

Достигаш моята сърцевина.

Защото имаш ключа.

Изтичаш през проводника

на съзнанието  ми

като отдаденост

и избутваш страха от празнотата.

А в необятното,

шевната машина на живота трака

и обточва със спомени

любовта ни.

 

© Руска Рулетка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??