May 30, 2017, 1:01 PM

Тихо 

  Poetry » Love
258 1 4

Сънувах те... Стоеше пак до мене. 
Въздържан, мълчалив и малко нервен. 
Тъй както преди много, много време. 
И уж е само сън... Но те намерих. 

 

Със теб се борим срещу страховете. 
И ден след ден сме малко по-добри. 
Сънувах те и беше сякаш вчера 
съм срещнала най-нежните очи. 

 

Усетих в мен, че тебе пак те има... 
Напук на всичко, дето ни дели... 
Разделяме се, щом настъпи прилив. 
Но тайно вече лодки си строим. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??