Oct 1, 2007, 9:50 PM

То отдавна не тупти... 

  Poetry
678 0 5
За теб съм никоя, така ли?
А за мен кой мислиш, че си ти?!
За сърцето ми ли питаш, не разбра ли -
та то отдавна в мене не тупти!


В душата ми ли пак тършуваш?!
Какво там търсиш, ми кажи?
Не спря ли вече в нея да бушуваш?!
Огледай се, ти без милост я опустоши!

И макар и всичко да открадна,
нима напълни своята душа?!
О, я стига - душата ти е празна!
По-празна и от моята сега!

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??