Jan 29, 2011, 1:27 PM

Той беше с Нея!... 

  Poetry » Love
5225 7 72

 

 

 

   Той беше с Нея!

 

 

Той беше  

срамежлив...

А тя –

красива!

Косата ù -

танцуващ

кехлибар.

Изваяна

снага

на самодива.

Заглеждаше

я скрито...

Дяволито...

Но тъй

и не намери

сили

на Любовта си

птицата

свенлива

да ù предложи

за другар...

 

И

пак

е сам...

Поредна

вечер

от

огърлицата

на

нощи

зимни...

Споменът

лика ù

с пръст

рисува

по заледените

стъкла...

Бутилка

вино...

И цигара...

Самота...

Мечтите,

с ампутирани

криле,

заспаха

с никотиновите

ласки

димни...

 

А

после -

в банята !

Под душа...

Безсрамно

запъхтяната

луна

се сля

с трептящата

от страст

снага...

Сапунената

пяна

го обгръща...

Разкъсващ

стон...

Негà!

Негà!

Последен

миг от

апогея...

Шуртящата

вода

отми

полепналите

капки

Самота...

 

Той.

Беше.

С Нея!...

 

 

 

 

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??