– Вчера я на крыльце его ждала.
– Отби се пътьом в нашта махала.
– Я сделала ему венок из роз.
– Вечеря му приготвих, бе мой гост.
– Он подарил мне свой носок.
– Похапна и изпадна в сън дълбок.
– Стихи ему писала, он – мой свет.
– Изпратих телеграма и колет.
– Прочь от него, он мой, он мой!
– На мира остави го, той е мой!
– Где он сейчас, скажи, не ври!
– Оставил е бележка, прочети!
Don't quarrel, please, you're chosen. Both!
Your sincerely loving: Love.
3.01.2019
© Мария Димитрова All rights reserved.