May 17, 2009, 6:58 PM

Толкова много 

  Poetry » Love
597 0 2

Толкова много чувства -

болка, страст и мечти.

Толкова много нежност,

някога ти ми дари.

Дали всеки поет пише,

когато така го боли?

Толкова много обич,

дарена без нищо в замяна.

Толкова много любов,

отдавна отнета заради мъничка рана.

Дали ще мога да върна

този, който бил си преди?

Силно да те прегърна

и да спре да боли.

Толкова много сълзи,

с причина и без са изляни.

Толкова много пропуснати дни,

толкова малко време да сме аз и ти...

Толкова много отворени рани,

а няма кой от остриетата мене да брани...

Дали трябва всичко да се изгуби съвсем,

за да си върна това, което ти имаше към мен?

Толкова много надежда,

а за какво да я ползвам не знам. 

 

 

 

 

Нещо, писано под влиянието на тъжна музика :)

© Полина Боянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??