Apr 18, 2013, 2:36 PM

Толкова вода изтече оттогава 

  Poetry » Love
625 0 6

Ето, виждаш ли:
думите вече нямат магия
за мен.

Това ли е мислел
онзи странен човек,
разчитащ
по звездните карти
съдбата,
когато ми каза,
че още много уроци
би трябвало да науча,
и много вода да изпия,
преди да ме срещнеш?

И какво се оказа?
Цената,
която залагам
за шепа вода
във пустинята,
всъщност е стомната,
която оставям
до извора на земята.

А толкова много
думи изписах за теб,
че ти казвам
"обичам те"
сега с тишината.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??