Mar 28, 2008, 6:06 PM

Топлина 

  Poetry » Love
1192 1 7
ТОПЛИНА

            Как нужна ми е малко топлина,
              сърцето ми от самота изстина.
       В очите няма вече светлина,
        в душата ми завинаги е зима.

 Ти дай ми малко топлина,
           стопли измръзналите пръсти.
Вземи от мойта самота,
           сърцето твойте длани търси.

 Не искам нищо друго аз -
    сърцето, устните, очите.
   И нека в тъмен, късен час,
        сами да бъдем под звездите!

© Шехерезада All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??