Mar 22, 2009, 1:12 AM

Торта 

  Poetry » Other
2167 0 4

Торта

 

Загреби със шепи младостта

и блат за торта с нея направи!

Умерена да бъде сладостта

и внимавай да не прегори!

 

Със младост само тортата не става...

Кое в живота ти е радостта?

Крем от щастие те изкушава,

с амбиция и чар е вкусна тя!

 

Но нещо, както виждаш - липсва...

Щастлива си, но не похапваш ти?

Тортата с решителност посипвай

и в нея моята любов сложи.

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??