Nov 12, 2008, 6:41 AM

Тортено сладко 

  Poetry » Love
617 0 4
Сладко, много сладко,
в изгубена, ноемврийска нощ,
пиянско отнесено и кратко,
но преливащо от разкош,

усещам те, с ръцете ти на кръста ми,
с от торта изцапани коси,
танцувайки, устните ти търсейки.
Моля те, поне насън, пак с шоколаден дъх ме целуни.

Хвани ме под ръка. Засмей ми се.
Избягай с мен в кухнята и ми говори.
И пак във теб ме влюбвай. Ненадейно.
И пак, че съм първата, ми кажи.

Какво ще чуя утре, сега не ми разкривай,
нито за кой мислиш, когато целуваш мен.
С докосвания захаросвай ме в твойта магия
и запечатай с поглед в мен този момент.

Сладко, много сладко.
Ще си припомням вкуса ти много пъти.
Знам, че не ме искаш. Но за кратко
бях твоя. А дъхът ти в косите ми тортени бе скътан.

12.11.2008г.
гр. Пловдив



На един захаросан, 17-годишен разкош (извинете - 16 ;). И благодарение на The Cranberries и "Pretty eyes".

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??