Jul 11, 2023, 9:36 AM

Тотото 

  Poetry » Humour
178 0 2

Джакпота да ударя най-накрая-

отдавна туй си го желая.

Но тъй ще си отида със мечтите,

далеч от славата и от парите,

 

че отредила е съдбата

да съм от губещите във играта.

Надеждата, все пак, остава.

Човек до края се надява

 

и дава си последните стотинки

за призрачните бъдещи благинки.

Та няма да престана тото да играя,

макар да знам-предизвестен е края.

 

Поне джакпот ударих със жената,

със шеф и хубава заплата.

Туй някакси ме утешава

във таз побъркана държава!

 

© Георги Янков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??