Jul 24, 2009, 10:30 AM

Трапчинки 

  Poetry » Other
1048 0 16

Всяко нещо придобива смисъл
с годините - като секунди кратки.
Книжката, която ще напиша,
е още неначената тетрадка.

Думи, думи - като из ръкав!
И аз не виждам никоя излишна,
но нямам сила. Дайте ми ръка,
да хване моливчето и да пише.

Светли стихове да ви затрупам,
както снегът красавицата есен.
Ох, не обещавам да са хубави,
но да са като снежинки весели!

И като снежинките нетрайни,
да се разтопят на две трапчинки,
които светло, предано и тайно,
не знам защо, не знам защо обичам.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??