Jun 12, 2012, 10:08 AM

Траурна нощ 

  Poetry » Other
499 0 0

Напусна ме.

Времето спря.

Тихо е,

някак зловещо,

ето ме,

пак съм сама

и облечена

в черно.

 

В траурна нощ

 безлунна

и луната

е изпълнена

с мъка,

ридаеща,

скрита

в небесната

обител,

потънала

в чернооблачен

воал,

напомнящ

за смъртта.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??