Mar 25, 2007, 1:01 PM

Трепет 

  Poetry
908 0 3

Защо обичам те аз толкова, кажи?
Защо потръпвам всеки миг аз, щом те видя?
Дали измама всичко е или
любов безкрайно нежна и щастлива?

Без теб защо ми е студено
и свива се сърцето във печал
и всеки миг очаквам да те видя,
а щом да мен си, празник е голям!

Очаквам с трепет твоя глас да чуя
и сякаш звънват хиляди камбани,
сърцето радостно тупти,
очите грейват радостно - засмяни !

Ти светъл лъч си в моя ден,
ти мое слънце си засмяно,
ти с щастие даряваш мен,
аз моята любов в подарък жив
ще ти даря след време!

© Недка Коеджикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??