Jul 14, 2009, 3:42 PM

Трептения 

  Poetry » Other
776 0 13

 

 

Как се описват чувства?

Дали с цветовете на дъгата

се рисува радостта,

а с облачните -

бурята във нас?

Може би

с металния студен неон -

вълнението мъртво,

с цвят изгарящ -

в душата тихия бушуващ гняв,

а обичта е

розоволъчиста синева

с аромат на цъфнали мечти.

Чувствата какво са -

цвят, звук, аромат

и...

трепет, може би.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??