Jan 11, 2009, 9:57 AM

Трето измерение 

  Poetry » Phylosophy
790 0 0

     

            Трето измерение

Душата ми е в трето измерение.
По-чиста съм от всичките "преди" -
А "тук" и "там" са нейни отражения,
съпътстват ме и пъзели-мечти...

 

Душата ми и "Аз"-ът са се сляли.
Няма време, нито пък обрати.
Грешна ли съм? Или мисля свято?
Скорост трета... Няколко похвата...

 

Нова мисъл. В стари автомати...

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??