Jan 12, 2020, 7:22 PM

Три соц-тристишия 

  Poetry » East forms
554 0 0

Присъни ми се стара реалност-легенда:
плаче умиращ затворник в кочината на свинете
и само студената луна му съчувствува!

 

 


Неподвижно виси българската икономика-кранта
като гилотина над неинициативните глави и умове...
Изглежда, че чака капиталистически жребец-оплодител!

 

 

 


Моли се,  народе,  за по-хубави дни!
На усмихващ се сладоледаджия през лятото,
заприличай със сърцето си...  през зимата ти.

© Гюрхан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??