Oct 10, 2024, 7:48 PM  

Труден за обичане 

  Poetry » Free verse
78 1 0

Крещя...

не чуваш, нали, за теб съм

празно ехо.

Мълча...

Не чуваш думите ми скрити

в шумна тишина,

но защо ли да стигнеш някъде 

по-далеч от повърхността.

Блъскам по съвестта ти...

сякаш да разбия себе си в стена,

а ти стоиш все така горд и самовлюбен,

както досега!

Излъгани очаквания...

празни обещания...

способен само на това!

Открито егоистичен,

малко даваш...повече взимаш...

такъв си - труден за обичане!

© Наталия Георгиева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  76 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??