Aug 21, 2018, 3:08 PM

Трябваше 

  Poetry » Other
314 5 7

Спорът затвори очи.

Беше му домъчняло

за онези наши мечти:

край на едно, на друго - начало.

 

Изприказва се мъдростта,

с притча, за пукната стомна.

Имахме твърде много вода.

Жаждата ни бе скромна.

 

После жаждата - нямаше после,

а водата избликна от кожата

и потече в разплаканото носле.

Огорчението не ни разтревожи,

 

ала трябваше - точно то ни превзе.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??